Cateringmeny

Catering

Cateringmeny

Varmretter

Sticky chicken     169,- 

Dobbelpanert kylling i en

asiatisk-inspirert saus. Serveres med ris.

Allergener: E, S, SF

Pulled pork m/fries     179,- 

Langtidskokt svinenakke.

Serveres i brioche med coleslaw-salat

og syltet rødløk.

Allergener: H, E

Kylling i pita     139,- 

Tandoorimarinert kylling. Serveres i grovt
pitabrød m/grønnsaker & hjemmelaget

mangochutney-dressing.

Allergener: H, L

Tagliatelle m/bacon     139,- 

Pasta med bacon, hjemmelaget pastasaus,

spinat og parmesan

Allergener: L, H, E

Salat     139,- 

Salat m/taco/kylling eller reker

Allergener: L

Nachos     139,- 

Gratinert tacokrydret kjøttdeig, ost,

salsa, rømme og nachochips

Allergener: L

Amerikanske pannekaker     139,- 

Amerikanske pannekaker med bacon og lønnesirup

Allergener: E, H, L

Wraps

Kyllingwrap     75,- 

Tandorimarinert kylling, dressing, salat,

grønnsaker, tortilla

Allergener: H, L

Skinkewrap     75,- 

Skinke, kremost, løk, salat, tortilla

Allergener: H, L

Pulled pork-wrap     75,- 

Langtidskokt svinenakke, salat BBQ-saus, grønnsaker, tortilla

Allergener: H

Snitter

Klassiske     185,- 

Laks og eggerøre, reker med majones,

dill og sitron, roastbiff med remulade og agurk, ost og paprika

Allergener: H, L, E, Sk

Luksus     215,- 

Karbonadesmørbrød med brunet løk,

laks og eggerøre, reker med majones,

dill og sitron, kalkun med waldorfsalat

Allergener: H, L, E, Sk

Toast     59,- 

Fint brød med ost og skinke. Krydres med oregano og hjemmelaget hvitløksdressing.

Allergener: H, L

Jegergryte     185,- 

Serveres med salat, ris eller poteter og tyttebærsyltetøy

Allergener: H, L

Biff stroganoff     185,- 

Kjøttgryte servert med potetmos eller ris og tyttebærsyltetøy.

Allergener: L

Kjøttkaker    179,- 

Grove kjøttkaker med poteter, grønnsaker, brun saus og tyttebærsyltetøy.

Allergener: H, L

Flesk & duppe     179,- 

Saltet sideflesk av svin. Serveres med poteter, rotmos og hvit saus

Allergener: H, L

Rømmegrøt & spekemat     129,- 

Allergener: H, L

Koldtbord - fra 259,- 

Minimum 10 pers.

Tapas - fra 369,- 

Minimum 10 pers.

Club Sandwich m/fries     169,- 

Saftig kyllingbryst med saltet bacon, salat, dressing og tomat

Allergener: H, L

Påsmurt

Smørbrød     75,-

Laks og eggerøre/reker og majones/ hjemmelagde karbonader/ost og skinke

Allergener: H, L, E, F, Sk

Rundstykke     59,-

Ost/skinke/egg/laks og eggerøre/

hjemmelaget eggesalat

Allergener: H, L, E, F

Baguett     75,-

med ost og skinke/kylling

Allergener: H, L

Croissant med ost og skinke   69,-

Allergener: H, L

Allergener:

H=hvete, L=Laktose, E=Egg, N=Nøtter, F=Fisk, Sk=Skalldyr, S=Soya, Sf=Sesamfrø M=Mandler

De fleste av våre retter kan lages glutenfrie.

Cateringmeny

Kaker

Sjokoladekake (24 cm)     635,- 

Allergener: H, L, E

Suksessterte (24 cm)        535,- 

Allergener: H, L, E

Gulrotkake (24 cm)          535,- 

Allergener: H, L, E

Eplekake m/marengs (24x35 cm)     635,-

Allergener: H, E

Ostekake (24 cm)     535,- 

Allergener: H, L, E

Kakene kan leveres i 8-100 biter. Spør oss om pris.

Dessert

Gele med vaniljesaus     49,- 

Allergener: L

Riskrem m/bringebærsaus     69,- 

Allergener: L

Krydrede Idyllpiker     69,- 

Allergener: H, L

Panna cotta m/bringebærsaus     69,- 

Allergener: L

Karamellpudding m/karamellsaus     79,- 

Allergener: L

Bløtkake (24 cm)     535,- 

Allergener:  L, E

Marsipankake (24 cm)     655,- 

Allergener: L, E, M

Krydderkake (24x35 cm)     535,- 

Allergener: H, L

Oreokake (24x35 cm)     635,- 

Allergener: H, L

Pavlova (24x35 cm)     549,- 

Allergener: E, L

Bakevarer

Bolle m/u rosin     23,-

Allergener: H, L, E

Skolebrød     40,-   

Allergener: H, L, E

Kanelbolle     40,-  

Allergener: H, L, E

Wienerbrød     40,-  

Allergener: H, L, E

Landbrød     45,-  

Allergener: H

Allergener:

H=hvete, L=Laktose, E=Egg, N=Nøtter, F=Fisk, Sk=Skalldyr, S=Soya, Sf=Sesamfrø M=Mandler

De fleste av våre retter kan lages glutenfrie.

Karbonadesmørbrød
Gul kake
Oppskjært spekemat med melon

Koldtbordmeny

Alternativ 1

259,- per person

Roastbiff m/løk

Laks og eggerøre

Allergener: E, F, L

Spekeskinke  m/melon

Allergener: H, L

Hjemmelagde karbonader

m/løk og hjemmelaget potetsalat

Allergener: L, E, S

Kyllingklubber  m/dip

Allergener: L,E, S

Waldorfsalat

Allergener: Hs, SI, Sp, E, S, L

Frisk, blandet salat m/hjemmelaget dressing, saltbakte poteter, loff, lefse smør og flabrød

Allergener: L, H, R, Ha

Alternativ 3

429,- per person

Roastbiff m/løk og remulade

laks og eggerøre

Allergener: E, F, L

Dandert spekefat

Allergener: H, L

Dandert ostefat

Allergener: H, L

Hjemmelagde karbonader m/løk og hjemmelaget potetsalat

Allergener: L, E, S

Kyllingklubber  m/dip

Allergener: L,E, S

Alternativ 2

329,- per person

Roastbiff m/løk og remulade,

laks og eggerøre

Allergener: E, F, L

Dandert spekefat

Allergener: H, L

Hjemmelagde karbonader

m/løk og hjemmelaget potetsalat

Allergener: L, E, S

Kyllingklubber  m/dip

Allergener: L,E, S

Waldorfsalat

Allergener: Hs, SI, Sp, E, S, L

Gryterett

(stroganoff, jegergryte eller kylling) m/ris

Allergener: H, L

Frisk, blandet salat m/hjemmelaget dressing, saltbakte poteter, loff, lefse, smør og flabrød

Allergener: L, H, R, Ha

Grillspyd m/kylling

Allergener: S, Sf

Bruschetta

Allergener: H

Ovnsbakt ørret

Allergener: S, F, L, E

Waldorfsalat

Allergener: Hs, SI, Sp, E, S, L

Frisk, blandet salat m/hjemmelaget dressing, saltbakte poteter, loff, lefse, smør og flabrød

Allergener: L, H, R, Ha

Gryterett

(stroganoff, jegergryte eller kylling) m/ris

Allergener: E, H, L

Allergener:

H=hvete, L=Laktose, E=Egg, N=Nøtter, F=Fisk, Sk=Skalldyr, S=Soya, Sf=Sesamfrø M=Mandler

De fleste av våre retter kan lages glutenfrie.

Tapasmeny

Kyllingspyd

Spekefat

Dadler med bacon

Gresk salat

Chillimarinert scampi (allergener: Sk)

Spanske kjøttboller med tomatsaus (allergener: H, L, E)

Hjemmelaget focaccia (allergener: H)

Hjemmelaget potetsalat (allergener: S)

Landbrød (allergener: H)

Oliven

Hjemmelaget aioli

Mulighetene er mange når det kommer til Tapas.

Vi tilpasser etter dine ønsker og behov.


Kr 369,- per person (minimum 10 personer per bestilling)

Allergener:

H=hvete, L=Laktose, E=Egg, N=Nøtter, F=Fisk, Sk=Skalldyr, S=Soya, Sf=Soyafrø M=Mandler

De fleste av våre retter kan lages glutenfrie.

Cateringmeny

Jul

Juletallerken m/ribbe: 269,-/pers

-ribbe, lys og mørk julepølse, medisterkaker, surkål, poteter og tyttebær.

Kr 50,- ekstra per person for to serveringer.

(Allergener: H)

Juletallerken m/pinnekjøtt: 369,-/pers

-pinnekjøtt, vossakorv, kålrabistappe,poteter, sjy

Kr 50,- ekstra per person for to serveringer.

(Allergener: L)

Julekoldtbord: 319,-/pers

-ribbe, lys og mørk julepølse, medisterkaker, sylte m/sennep,røkt ørret m/eggerøre, rakfisk m/tilbehør,julesild, roastbiff m/tilbehør, kalkunbryst, Waldorfsalat, reker m/majones, brød, loff, lefse, flatbrød, smør og ertebrød.

Kr 30,- ekstra per person for varm ribbe, julepølse, medisterkaker, kokte poteter og surkål.

(Allergener: H, F, L, N, E)

Allergener:

H=hvete, L=Laktose, E=Egg, N=Nøtter, F=Fisk, Sk=Skalldyr, S=Soya, Sf=Sesamfrø M=Mandler

De fleste av våre retter kan lages glutenfrie.